#Festival - The Netherlands

Bevrijdingsfeest Schijnvliegveld de Kiek: vier en beleef de vrijheid

10/26/2024

10/27/2024

80 jaar bevrijding en 5 jaar bestaan van herbeleving Schijnvliegveld. We organiseren een tweedaags bevrijdingsfeest, we gaan de vrijheid vieren en beleven. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Een spectaculair en bijzonder programma!

Bevrijdingsfeest Schijnvliegveld de Kiek: Samen vieren en beleven! In het kader van 80 jaar bevrijding en het 5 jarig bestaan van herbeleving Schijnvliegveld de Kiek organiseren De Vrienden van de Kiek een tweedaags bevrijdingsfeest op Schijnvliegveld de Kiek.  We gaan de brug slaan tussen het heden en verleden waarbij er van alles te zien en te beleven valt. Het programma is bedoelt voor jong en oud en de entree is gratis! Het exacte programma wordt later bekend gemaakt. Er worden demonstraties gegeven van diverse organisaties en er is re-enactment aanwezig. We zijn met diverse lokale en landelijke organisaties bezig om een informatiemarkt te houden en we gaan zorgen dat zowel oude als nieuwe tijden beleefd kunnen worden op de grond en in de lucht. Wat dit allemaal is, zal in de loop van de tijd duidelijk worden. Het belooft weer een uniek weekend te worden met diverse spectaculaire onderdelen.

Zaterdag 26 oktober in ieder geval re-enactment, informatiemarkt, diverse demonstraties en de onthulling van een monument voor de neergecraste Vicker Wellington bommenwerpen. 

Zondat 27 oktober bevrijdingsconcert, reenactment en diverse activiteiten.  

Oude Tilburgsebaan None, 5131 RJ Riel

joep@horevoortsadvies.nl None

Organiser: Stichting De Vrienden van de Kiek

Photos